ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ

"Δεν είχα εμπειρία από πολεμικές τέχνες ποτέ πριν, αλλά κάνοντας τα μαθήματα αυτοπροστασίας αυτοάμυνας άρχισε να κινείται το ενδιαφέρον μου και να κατανοώ τη φιλοσοφία πίσω από τις πολεμικές τέχνες. Ο δάσκαλος Κώστας Γανωτης, έχει εξαιρετική οργάνωση και βαθειά γνώση στο αντικείμενο του. Ο τρόπος διδασκαλίας του και η μεταδοτικότητα του σου επιτρέπει να κατανοήσεις ευχάριστα το στόχο του μαθήματος. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να επενδύσουν λίγο από το χρόνο τους σε αυτά τα μαθληματα καθώς είναι πολύ χρήσιμα σε πολλά επίπεδα της σύγχρονης ζωής μας."

ΝΑΣΙΑ Π.

"Μπορεί να μην έχω εμπειρία απο άλλες σχολές, μπορεί να ξεκίνησα απλά για να δοκιμάσω, αλλά με κέρδισε ο δάσκαλός μου και η τέχνη που αντιπροσωπεύει από τα πρώτα κιόλας μαθήματα! Ένιωσα αυτοπεποίθηση και σιγουριά.Με βοήθησε πολύ και ουσιαστικά!"

Βάσω Π.

 

" Με κέρδισε  από το πρώτο μάθημα και με τη πάροδο του χρόνου ακόμη περισσότερο !!! Δεν είναι απλώς ένα σύστημα αυτοάμυνας ,κρύβει μια ολόκληρη φιλοσοφία ...Είναι ένα σύστημα αυτοβελτίωσης ...Μαθαίνεις τους φόβους σου και πως να τους αντιμετωπίσεις , αποκτάς αυτοπεποίθηση καθώς μαθαίνεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου ,μαθαίνεις υπομονή και επιμονή.. μπορεί να το μάθει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως φύλου ,ηλικίας και σωματικής κατάστασης καθώς βασίζεται στη τεχνική .... Μιλώ από προσωπική εμπειρία !!!Αξίζει να το δοκιμάσετε και με το παραπάνω !!! "

Eυα Λ.